Creatie van een interactieve website voor de dienst Examens van het BIPT

Type
Overheidsopdracht

Publicatiedatum
12-11-2019

Datum
12-11-2019

De webapplicatie die beoogd wordt in deze opdracht dient om het BIPT zich te laten profileren als een modern overheidsbedrijf. Het Instituut heeft onder andere als opdracht om examens te organiseren voor het behalen van bedieningscertificaten, zowel voor de scheepsvaart (beroeps- en pleziervaart) als voor radioamateurs. Het organiseren van examens vereist dat de kandidaten zich kunnen inschrijven via een online methode bij voorkeur.

Bij de inschrijving hoort een betaling. De opdracht omvat de realisatie van een examenwebsite, een inschrijvingsloket, online betalingen en een link naar de klantendaDe webapplicatie die beoogd wordt in deze opdracht dient om het BIPT zich te laten profileren als een modern overheidsbedrijf.

Het BIPT heeft onder andere als opdracht om examens te organiseren voor het behalen van bedieningscertificaten, zowel voor de scheepsvaart (beroeps- en pleziervaart) als voor radioamateurs.

Het organiseren van examens vereist dat de kandidaten zich kunnen inschrijven via een online methode bij voorkeur.

Bij de inschrijving hoort een betaling.

De opdracht omvat de realisatie van een examenwebsite, een inschrijvingsloket, online betalingen en een link naar de klantendatabank van het BIPT.
tabank van het BIPT.

Document downloaden (PDF 0.52 MB)